Recepty

Farro salát podle Green Kitchen

Využijete: cuketu, papriky, cherry rajčata, fenykl, bazalku

Uvařte 225g farro (nebo ječmene, pohanky, špaldových krup…). Nakrájejte jednu cuketu, 15 zralých rajčátek, fenykl, 1 papriku na malé kostičky, přidejte 2 prolisované stroužky česneku, posolte, opepřete, 2-3 lžíce olivového oleje, promíchejte a pečte na 200 stupňů asi 30 minut. Občas zamíchejte.

Vařené obiloviny dejte do mísy, přidejte šťávu z citronu, olivový olej, grilovanou zeleninu, nasekanou bazalku, olivy a pistácie, případně ještě dochuťte solí a pepřem. Podávejte posypané hoblinkami parmezánu.

Napište nám

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *