Aktuality

Zeleninové bedýnky 2023

Zima se znovu přihlásila o slovo, trochu nasněžilo, ale my už se stejně těšíme na jaro a nadcházející sezónu! Doufám, že se těšíte i vy a že se mezi vámi najde 10-15 milovníků zeleniny, kteří by se stali prvními členy naší KPZ a odebírali od nás pravidelně bedýnky se zeleninou a bylinkami.

Přečtěte si, prosím, podrobnosti v přiloženém formuláři a v případě zájmu vyplňte a pošlete nám zpět! Děkujeme🙏

2 Comments

  • Pavlína Hadravová

    Dobrý den, dozvěděla jsem se o Vaší farmě evidentně bohužel příliš pozdě, kapacite bedýnek je už vyčerpaná. Jelikož ale bydlíme na Žižkově náměstí přímo v srdci Tábora, budu se těšit na vídání na středečních trzích. Kdyby se Vám uvolnilo bedýnkové místo, případně kdybych si mohla předem vždy objednat něco ze středeční zavážky, budu moc ráda!

    Hezké předjarní dny, Pavlína Hadravová (jinak také vystudovaná antropoložka, v současné době jedna ze zakladatelek a průvodkyně lesní školky – cesty osudu jsou někdy vtipné 🙂

    • Jana Šimonová

      Dobrý den, děkujeme moc za komentář. Bohužel kapacita bedýnek je už opravdu naplněna, letošní sezona je naše první, takže počet míst v naší KPZ byl relativně malý. Když ale vše půjde dle očekávání, v příštím roce budeme určitě minimálně zdvojnásobovat počet podílníků. Prozatím se tedy budeme moc těšit na setkávání s Vámi na středečním farmářském trhu! Krásné jaro!

Napište nám

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *